6033 sms ücretli mi?

/ 23 Mart 2018 / 2.880 / yorumsuz
6033 sms ücretli mi?

Merhabalar, bu konumuzda Passolig kartlarda koltuk,  yer sırası öğrenmek, şifre talep etmek için kısa mesaj olarak gönderilen 6033 ücretli mi? Bununla alakalı olarak sizlerden gelen sorulara cevap vermeye çalışacağız.

6033 numarası ile alakalı olarak diğer forum sitelerinde yaşanan aksaklıklar, sorunlar hakkında ileri ki zamanlarda konumuzda yer vereceğiz. Geçenler maç için giriş yapmaya çalıştığım passo kart geçersiz olduğu için geçici giriş kartıyla maça girdiktek sonra hafta başında passolig müşteri temsilciliği arayarak yeni passokart istedim. Bunun için yenileme ücreti olarak kredi kartından 7 TL ücret talep ettikler ödemesini yaparak yeni kartım geldi.

Ardından kart şifresi için 6033 numarası kart bilgilerini yazarak kısa mesaj olarak gönderdim. Şifre geldi işimi halletim tabi buraya kadar bir şey yok herşey yolunda gidiyor. Ardından ay sonunda kullandığım telefon hattıma ait fatura geldiğin de kesintiler ( katma değerli servisler ) kısmında 6033 sms bedeli olarak  1,70 TL fatura yansımış olduğunu gördüm.

Faturaya yansıması bir şey değilde kardeşim 1,70 TL nedir? ya bir bankanın şifre yenileme ücreti olarak 1,70 TL aldığını yeni görüyorum bu nedir? taktiri size bırakıyorum. Daha usturuplu bir ücretlendirme yapılabilir! belki de 0,50 kr gibi bir rakam olabilir.

Her neyse sizde bu konuda arama yaparak bu konumuzu okumuşsanız 6033 sms göndermek bedeli vardır. Hazır kart, ön yükleme hatlarda kesinti yapıyor faturalı hatlarda ise fatura kesiminde faturaya ücreti yansımaktadır.

Etiketler

Blog sayfamda gezdiklerim, tecrübelerimi, bilgilerimi sizlerle paylaşıyorum.